Kubilay İlkokulu

Vizyon: Çocuklarımıza iyi ve üretken insan olma özelliği kazandırarak, kendisi ve tüm insanlar için üreteceği değerlerle yaşamdan zevk alan bireyler yetiştiren örnek bir kurum olmak.

Misyon: Aile sıcaklığını bulabilecekleri bir ortam yaratarak, Atatürk’ ün işaret ettiği bilimsel ve çağdaş eğitim anlayışıyla, yarının Türkiye’sine katkı sağlamak için, çalışan, bilgiyi üreten, sorgulayan ve paylaşan, insan haklarına saygılı, dürüst, milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel değerlere ulaşmış, kendi ilgi ve yeteneklerinin farkında olan bireyleri toplumumuza kazandırmaktır.

Başarılar: Okulumuz yürüttüğü eTwinning çalışmaları ile 09.08.2022 tarihinde "Her Dilde Oyun" eTwinning Ulusal Kalite ödülünü, 15.06.2023 tarihinde ise "Games of the Schools" Avrupa Kalite Ödülünü almıştır.

Isınma: DOĞALGAZ / KALORİFER
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz yürüttüğü eTwinning çalışmaları ile 09.08.2022 tarihinde "Her Dilde Oyun" eTwinning Ulusal Kalite ödülünü, 15.06.2023 tarihinde ise "Games of the Schools" Avrupa Kalite Ödülünü almıştır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuz yürüttüğü eTwinning çalışmaları 15.06.2023 tarihinde ise "games of the Schools" Avrupa Kalite Ödülünü almıştır.

WEB - https://kartepekubilayilkokulu.meb.k12.tr

Adres - İbrikdere Mh. Hacı Arif Cad. No 48 Uzuntarla Kartepe/KOCAELİ

Yerleşim Yeri - İbrikdere Mahallesi Hacı Arif Cad. No:48 Uzuntarla/Kartepe

Adres - İbrikdere Mh. Hacı Arif Cad. No 48 Uzuntarla Kartepe/KOCAELİ

Ulaşım 20 dk da bir şehir içi minübüsler bulunmaktadır. Uzuntarla-İbrikdere Mahallesi Minibüsleri okulumuzun önünden geçmektedir. Okulumuzun E-5 kenarında olması ulaşımı rahatlatmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine 8 , İl Merkezine 17 km uzaklıktadır.